4.2 C
Slatina
miercuri,23 octombrie,2024

Ultimele Articole

Carla’s Dreams a încins atmosfera în ultima seară a Zilelor municipiului Slatina, ediția din vară

- Advertisement -

S-a încheiat și cea de-a cincea ediție a festivalului dedicat Zilelor municipiului Slatina, ediția din vară. Organizată în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, manifestarea din acest an s-a încheiat duminică seara cu un concert incendiar oferit de artistul Carla’s Dreams din Republica Moldova și trupa sa.

Dacă vineri, în prima zi a Zilelor Slatinei, au fost doar 2.000 de oameni în Parcul Tineretului pentru a vedea spectacolul oferit de trupele Alb Negru și L.A., sâmbătă seara în public au fost undeva la 3.000 de fani care au cântat în cor melodii cunoscute ale artistei Alina Eremia și a trupei 3 Sud Est.

Însă, duminică, când pe scenă au urcat Emma și Carla’ Dreams, au fost cei mai mulți spectatori, numărul acestora apropiindu-se de 4.000.

Întregul eveniment a fost prezentat de nimeni altul decât îndrăgitul artist Andrei Ștefănescu, membru al trupei Alb Negru.

Pe lângă muzică bună, pe parcursul festivalui dedicat Zilelor Slatinei, ediția din vară, pe Aleea Eroilor slătinenii, și nu doar ei, au putut găsi diverse standuri cu dulciuri și băuturi răcoritoare, terase grill și produse de tip fast-food.

De-a lungul celor trei zile cât a durat evenimentul nu s-au înregistrat incidente majore, de ordinea și siguranța publică ocupându-se zeci de echipaje ale polițiștilor, jandarmilor și alte forțe de ordine.

Slatina este municipiu din data de 1 iulie 1979, după ce Nicolae Ceaușescu, președintele Republicii Socialiste România, semna decretul prin care mai multe orașe au fost ridicate la rang de municipiu, motivul fiind dezvoltarea economico-socială a acestora.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți