6.2 C
Slatina
joi,24 octombrie,2024

Ultimele Articole

Fostul prefect Homorean, noul președinte al PNL Slatina. Senatorul Voiculescu, președintele PNL Olt, a făcut anunțul

- Advertisement -

Florin Homorean, fost prefect de Olt, a fost numit noul președinte al PNL Slatina. Senatorul Liviu Voiculescu, președintele Organizației Județene Olt a Partidului Național Liberal, este cel care a confirmat informația, dar și cel care continuă să-și arate susținerea pentru Homorean, demis joi, 3 august 2023, de Guvern, din funcția de prefect pe care o ocupa din luna decembrie a anului 2019. Fostul prefect a fost înlocuit cu liberalul Mario De Mezzo, care vineri, 4 august, a fost învestit oficial în noua funcție și a depus jurământul de credință.

„Florin Homorean este noul președinte al Organizației PNL Slatina. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Olt și reprezintă reconfirmarea susținerii pe care organizația o are pentru Florin Homorean. În calitate de președinte al PNL Olt îi urez succes și vreau să-l asigur pe Florin în continuare de tot sprijinul meu în noua misiune care i-a fost încredințată de colegi. Sunt convins că va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor, așa cum a făcut-o și în perioada în care a condus Prefectura Olt, îndeosebi într-o perioadă greu încercată de pandemia COVID-19”, a declarat Voiculescu, liderul liberalilor olteni.

Biroul Politic Județean al PNL Olt a decis dizolvarea organizației municipiului Slatina la sfârșitul anului 2021, aceasta fiind condusă atunci de medicul Viorel Dumitrescu, interimatul fiind asigurat ulterior de senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți