1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Maria Ghinea și Cristian Bănățeanu cântă la Ziua comunei Vădăstrița

- Advertisement -

Comuna Vădăstrița este una dintre cele peste zece localități din județul Olt în care, în minivacanța de Sfânta Maria, sunt organizate evenimente cultural artistice. Astfel, în centrul comunei oltene, pe 15 august 2023, se va desfășura o nouă ediție a Zilei localității.

Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Vădăstrița, în frunte cu edilul Marin Ciupitu, iar Maria Ghinea (FOTO) și Cristian Bănățeanu sunt printre îndrăgiții interpreți de muzică populară care vor cânta la sărbătoare.

Ceilalți artiști care vor urca pe scenă sunt Neta Soare, Carmen Budulan, Raisa Tudorică și Simona Tone, prezentator fiind îndrăgita vedetă TV Adriana Ștefan.

Și cum este o serbare câmpenească din peisaj nu lipsesc grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece, dar și un parc de distracții de care se vor bucura, în primul rând, copiii.

Seara se ca încheia cu un superb foc de artificii, spune edilul: „Marți, 15 august, de Sfânta Maria, vă așteptăm la un spectacol de muzică populară în parcul comunal. Seara se va încheia cu un frumos foc de artificii”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți