2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu: „Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi!”

- Advertisement -

5 octombrie este sărbătorită anual ca Ziua Educației, iar cu acest prilej Liviu Voiculescu, senator și președinte al filialei județene Olt a Partidului Național Liberal, a vrut să adreseze un mesaj atât părinților care le îndrumă pașii copiilor în primii șapte ai vieții, dar și dascălilor care le predau la clasă. Iar mesajul clar transmis în această zi de parlamentarul liberal oltean este: „Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi!”

Senatorul Liviu Voiculescu a mai ținut să spună că în această zi a Educației profesorii ar trebui să primească, la fel cum ar trebui să fie în fiecare zi a anului, numai buchete de satisfacții și recunoștință.

„Atunci când un copil devine peste ani un om bun și frumos, înseamnă că educația primită și-a atins scopul. Iar când remarcăm bunătatea și frumusețea unui om, îi remarcăm de fapt caracterul și spiritul, inteligența și sufletul, înțelepciunea și echilibrul. Educația este cea care îți oferă toate aceste daruri, fie că este primită în primii 7 ani ai vieții, fie că este dezvoltată pe băncile școlii. Pentru că, oferind valoarea cunoașterii științifice și bucuria realizărilor intelectuale cultivate în anii de școală, educația completează și modelează tot ceea ce ne definește pe noi ca OAMENI. Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi! Cinste vouă dascăli, oameni cu suflet mare ce ne dăruiți nouă parte din bunătatea și frumusețea voastră! Și fie să primiți astăzi, de Ziua Educației, și în fiecare zi a fiecărui an, doar buchete de satisfacții și recunoștință!”, a declarat președintele PNL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți