17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Liviu Voiculescu, mesaj de 1 Decembrie: „Respect pentru istoria făcută și lăsată moștenire scrisă cu cerneală sângerie de toți înaintașii noștri”

- Advertisement -
„Sunt român! M-am născut în România”. Așa își începe mesajul transmis cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională, senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu. 
Dar liberalul spune că pe sufletul său, însă, scrie mai mult.
„Scrie mândrie, scrie respect, scrie recunoștință. Mândrie că sunt român, cum români au fost și Eminescu, Maiorescu, Slavici, Arghezi, Creangă și mulți alții ca ei. Respect pentru istoria făcută și lăsată moștenire scrisă cu cerneală sângerie de toți înaintașii noștri. Recunoștință pentru toate lecțiile de viață pe care țara asta mi le-a dat și care m-au făcut românul de azi. Pentru că m-a învățat să scriu, să citesc, să vorbesc și să simt, să iubesc și să prețuiesc… Și toate acestea să le fac în graiul românesc. Astăzi (vineri, 1 Decembrie 2023 n.r.), mai mult ca oricând și pentru totdeauna, pe sufletul meu scrie românește: La mulți ani, România!”, a declarat parlamentarul Liviu Voiculescu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți