17.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ambulatoriul Spitalului Slatina, policlinica de lux cu preturi reduse

- Advertisement -

Mizeria si aglomeratia care odinioara domneau pe holurile Ambulatoriului SJU Slatina au ramas o trista amintire. Transformata radical, unitatea sanitara dispune acum atat de spatii adecvate desfasurarii unui act medical de calitate, cat si de aparatura performanta, iar mentalitatea angajatilor tinde si ea sa se schimbe. Telefonul pacientului – 0349 911 a devenit de ieri functional, prin intermediul acestuia putand fi facute programari, dar si sesizate conducerii orice nemultumiri ale pacientilor.
incepand de azi (n.red ieri) a devenit functional Telefonul pacientului – 0349911. Este un numar de telefon cu tarif normal si poate fi apelat din orice retea de telefonie fixa sau mobila, atat pentru programari medicale, cat si pentru sesizari, reclamatii sau sugestii din partea pacientilor. Programul de functionare este intre 8.00 – 19.00, iar apelurile sunt preluate de catre trei operatori, a declarat Catalin Patru, medic coordonator al ambulatoriului.
Pentru consultatia medicala, asiguratii trebuie sa prezinte biletul de trimitere, dovada de asigurat (adeverinta de salariat vizata de CAS Olt; adeverinta vizata de CAS Olt in cazul elevilor de peste 18 ani; cupon de pensie; adeverinta de asigurat/coasigurat eliberata de CAS Olt), buletin sau carte de identitate

Programul ambulatoriului, de la 07.00 la 19.00

in ambulatoriul spitalului, care functioneaza de la ora 07.00 pana la ora 19.00, pot fi gasiti aproape toti medicii specialisti care au cabinete particulare in oras, singura diferenta fiind tarifele pentru serviciile la cerere, sustine Andrei Iordache, managerul SJU Slatina.
La ora actuala avem atat cea mai performanta aparatura din judet cat si cei mai buni medici specialisti, iar preturile sunt la jumatate fata de cele practicate in cabinetele particulare. Programarile pot fi facute telefonic, iar pacientii pot alege atat ziua, ora, cat si medicul de care doresc sa fie consultati. Odata stabilite aceste detalii, pacientul va veni la ora fixata si va fi consultat fara sa mai astepte pe la usi, iar serviciile medicale vor fi de cea mai inalta calitate , a spus Iordache.

Tarife pentru serviciile la cerere

Consultatia initiala la un medic primar costa 35 de lei, iar pentru control tariful este de 20 de lei. La medicul specialist, pentru consultatia initiala se percep 25 de lei, iar la controlul ulterior, 20 de lei.
Ecografia abdominala costa 40 de lei, ecografia Doppler – 100 de lei, iar cea tiroidiana – 30 de lei. La Ginecologie, ecografia abdominala de sarcina costa 50 de lei, cea 4D – 180 de lei, iar examenul Babes Papanicolau poate fi efectuat la pretul de 50 de lei. La Cardiologie, EKG de efort costa 100 de lei, iar EKG continuu (24 de ore Holter) – 150 de lei. O endoscopie digestiva superioara poate fi efectuala la un tarif de 90 de lei, extractia endoscopica a corpilor straini – 100 de lei, colonoscopie diagnostica – 120 lei. La Oftalmologie, sedinta de tratament cu laser al polului posterior costa 20 de lei, 15 lei pentru cea a polului anterior, iar la Neurologie tariful este de 30 de lei atat pentru un examen ultrasonografic extracranian al vaselor cervico-cerebrale (Doppler, ecotomografie si tehnici derivate), cat si pentru un examen Doppler transcranian al vaselor cerebrale si tehnici derivate.
Pentru analize, laboratorul are un tarif de 3 lei pentru VSH, 6 lei pentru uree serica, 8 lei pentru determinarea la gravida a grupului sanguin Rh, HDL colesterol si LDL, 9 lei pentru factor reumatoid, 21 de lei pentru depistarea heliobacterului Pylori, etc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți