15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Porti deschise la IPJ Olt, de Ziua Copilului

- Advertisement -

Astfel, miercuri, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, politistii olteni vor desfasura activitati educative in randul elevilor si copiilor, prin implicarea acestora in actiuni constructive pentru viata si sanatatea lor. Oamenii legii vor desfasura activitati tip porti deschise, concursuri pe teme rutiere in unitatile de invatamant oltene, dar si activitati preventive.
Actiunile vizeaza educarea antiinfractionala si antivictimala a elevilor participanti, dar si modul de adoptare a unei conduite morale si civice in societate, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt. Una dintre activitatile care vor avea loc in data de 1 iunie se va desfasura la sediul institutiei, unde va fi organizata Ziua Portilor Deschise.
Copiii care doresc sa admire dotarea logistica, precum si echipamentele politistilor de ordine publica, politie rutiera, echipajul criminalistic si Serviciului de Actiuni Speciale si Centrul Operational sunt asteptati sa viziteze IPJ Olt in intervalul orar 10:00 – 12:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți