12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul Paradisul copilariei si-a desemnat castigatorii

- Advertisement -
Concursul Paradisul copilariei a fost unul cu participare indirecta si fara taxa, acesta desfasurandu-se pe patru sectiuni: Carnavalul primaverii – costume ECO; Impresii de primavara – fotografie, Primavara in gradina – PowerPoint si Paradisul primaverii – pictura si colaj.
in total, 100 de copii din 14 judete, cursanti ai unui numar de 40 de unitati scolare, au participat la concursul organizat de Gradinita cu Program Prelungit (GPP) nr. 7 Slatina si scoala Gimnaziala Pirscoveni. Lucrarile prescolarilor si elevilor de la clasele pregatitoare si I-IV au fost unele deosebite, fiecare dintre ei aratandu-si talentul artistic si creativ. Jurizarea acestora a avut loc marti, 16 mai, din comisia de jurizare facand parte profesoarele Iohana Popescu – arte plastice si Ionela Eugenia Matesica, membru al Uniunii Artistilor Plastici, a declarat profesorul Valerica Predescu de la GPP nr. 7 Slatina, coordonator al proiectului. De buna desfasurare a acestui concurs regional s-au ocupat indeaproape si profesoarele Leontina Manea, inspector scolar pentru educatie timpurie in cadrul Inspectoratului scolar Judetean Olt, si Liliana Mariana Stancu de la scoala Gimnaziala Pirscoveni.
Toate lucrarile realizate de cei 100 de copii participanti la Concursul Paradisul copilariei au fost etalate in cadrul unei frumoase expozitii la scoala Gimnaziala Pirscoveni, juriul de specialitate acordand la final un total de 35 de premii – premiul special al concursului, un premiu special pe sectiunea pictura, un premiu special pe sectiunea colaj, opt premii I, opt premii II, opt premii III si opt mentiuni.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți