7.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Danezii cauta agricultori in Olt

- Advertisement -
Job-urile sunt destinate barbatilor si femeilor care doresc sa mearga in Danemarca pentru cules de capsuni, mazare si cartofi in camp. Durata contractului de munca este de aproximativ trei luni, acesta incheindu-se in data de 1 septembrie 2017.
Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata (la kilogram). Se platesc 0,65 euro brut per kilogram cules de capsuni si mazare; 1,3 euro brut pentru o ladita de cartofi mari sortata (contine 10 pungi a cate un kilogram), 2 euro brut pentru ladita de cartofi medii si mici sortata – pentru femei; 10,4 euro brut pe ora pentru barbatii care vor lucra in camp la scoaterea cartofilor; se acorda bonus de 12,5% – bani de concediu. Cazarea se asigura in rulote rezidentiale de cate patru persoane, in camere cu doua paturi separate, dotate cu bucatarie si baie la fiecare rulota in parte, se precizeaza intr-un comunicat remis de AJOFM Olt.
Pentru a lucra in Danemarca, doritorii trebuie sa indeplineasca si unele cerinte: varsta minima – 18 ani; putere de munca si motivatie; nu sunt cerute cunostinte de limba straina; din cauza conditiilor de cazare, angajatorul prefera sa angajeze femei si/sau cupluri. Oltenii interesati de cele 60 de locuri de munca din agricultura pot transmite CV-urile, intocmite in limba romana, la adresa de e-mail cipi_mimi_26@yahoo.com, pana la data de 15 iunie 2017. De asemenea, pentru informatii suplimentare se pot adresa Compartimentului EURES din cadrul AJOFM Olt, telefon 0249/411.002 sau pot accesa site-ul www.eures.anofm.ro.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți