13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de bilete de tratament in hotelurile private si ale Casei de Pensii pentru pensionarii si asiguratii olteni

- Advertisement -

in total, sunt 238 bilete de tratament vacante in hotelurile societatilor comerciale cu care Casa de Pensii a incheiat contracte anul acesta, cat si in unitatile hoteliere ale societatii TBRCM SA. De ele se pot bucura nu doar pensionarii, ci si asiguratii sistemului public de pensii din judetul Olt.
Diagrama de alocare a biletelor la bai este deja afisata la sediul Casei Judetene de Pensii Olt si pe site-ul institutiei, www.cjpolt.ro, multe dintre acestea fiind atat in statiuni montane, doar la Baile Olanesti fiind 36, cat si in cele de pe litoralul romanesc, cate 12 fiind in Eforie Nord si Saturn.
Biletele au ca data de plecare in statiune perioada 16 – 19.06.2019 si sunt repartizate astfel: 12 in Amara, 16 in Bala, noua in Buzias, 16 in Caciulata, noua in Calimanesti, 17 in Covasna, 12 in Eforie Nord, 14 in Felix, doua in Geoagiu Bai, 21 in Govora, 20 in Heculane, 11 in Mangalia, doua in Moneasa, patru in Neptun, 36 in Olanesti, patru in Pucioasa, 12 in Saturn, unul in Sinaia, patru in Slanic Moldova, doua in Slanic Prahova, doua in Sovata, patru in Techirghiol, patru in Tusnad si patru in Vatra Dornei. Sejurul este de 17 zile, iar in aceasta perioada pensionarii si asiguratii olteni beneficiaza de procedurile de tratament balnear, cazare si masa.
Persoanele care se regasesc pe lista pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt in zilele de luni si miercuri pana in data de 10 iunie, inclusiv. Biletele de tratament ramase disponibile se vor afisa in data de 11 iunie si se vor vinde in data de 12 iunie 2019.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți