15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-au răsturnat cu mașina pe câmp, la Găneasa

- Advertisement -

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă noaptea, pe un câmp, în afara comunei Găneasa. Pur şi simplu, maşina a căzut într-o râpă, şoferul pierzând controlul volanului şi ieşind în decor înainte de pasarela de la intrarea în Găneasa, dinspre Balş.

Evenimentul rutier a avut loc pe Drumul Național 65 – European 574 și, potrivit polițiștilor rutieri, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă. „În noaptea de 7 spre 8 septembrie, în intervalul orar 01:00 – 02:00, un bărbat de 42 de ani, din comuna Morunglav, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, în afara localității Găneasa, într-o curbă, nu a adaptat viteza și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a doi bărbați de 19 și 30 de ani, din aceeași localitate”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Neexistând martori, accidentul a fost anunțat la apelul de urgență 112 undeva în jurul orei 04:00, când unul dintre cei doi pasageri răniți și-a mai revenit și a mers până la drumul principal pentru a opri o mașină și să povestească ce s-a întâmplat. Cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Olt și paramedicii SMURD Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. „Noi am fost solicitați să intervenim la eveniment duminică dimineața, la ora 04:00, însă acesta a avut loc mai devreme. Au fost trei victime, un bărbat care a murit, un tânăr de 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, ce a fost transportat la Spitalul Slatina, apoi a fost transferat la Craiova, și un tânăr de 19 ani, cu leziuni minore, ce a ajuns tot la Spitalul Slatina”, a spus Marian Furtună, purtătorul de cuvânt de la Ambulanța Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți