3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la ieşire din Brebeni spre Schitu. Trei persoane transportate la spital

- Advertisement -

Trei persoane au ajuns la spital luni dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp de la marginea Drumului Judeţean 546 A, între comunele Brebeni și Schitu.

Polițiștii spun că șoferul mașinii în timp ce depășea un alt autovehicul aflat în trafic nu s-a asigurat la revenirea pe sensul de mers, s-a balansat, apoi s-a răsturnat pe câmpul din apropiere.

„Un bărbat de 59 de ani, din comuna Movileni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546 A, pe raza comunei Brebeni, la efectuarea manevrei de depășire nu s-ar fi asigurat corespunzător la revenirea pe sensul de mers, a intrat balans şi s-a răsturnat. Şoferul şi doi pasageri din autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit lui Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, pe lângă cele trei persoane care au ajuns la spital şi a patra persoană care se afla în maşină a avut nevoie de acordarea primului ajutor. Paramedici SMURD Slatina şi cadrele medicale de pe două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt au intervenit la faţa locului.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane. Echipajul SMURD a asistat două victime, un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Movileni, cu traumatism la membrul inferior stâng și o femeie, în vârstă de 42 de ani, tot din Movileni, fără urme vizibile de traumă. Bărbatul a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Alte două persoane, şoferul, în vârstă de 59 de ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism de coloană cervicală și o femeie, în vârstă de 61 de ani, cu traumatism de coloană cervicală, au fost preluați de echipajele SAJ și transportați tot la UPU Slatina”, a spus reprezentantul ISU.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți