10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

A început înregistrarea aplicaţiilor studenţilor care vor să muncească în Germania, la vară

- Advertisement -

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunţă că de săptămâna aceasta a ȋnceput perioada de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să muncească în Germania, pentru minimum două luni, pe perioada vacanței de vară.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al Agenţiei de Şomaj Olt, a declarat că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană. 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem fast-food, ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor sunt disponibile în acest an, anunţă AJOFM Olt.

„Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Olt, se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor. Ȋnregistrarea a început de luni, 13 ianuarie, şi se va desfășura până pe 14 februarie, ȋn zilele de luni până joi, în intervalul orar 10:00 – 15:30, și vineri, între orele 10:00 – 13:00”, a spus reprezenatntul agenţiei.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate de studenţii olteni şi la numărul de telefon 0249/411.002 sau pot fi găsite şi pe site-ul www.anofm.ro/AJOFM OLT/Comunicare/Materiale informative.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți