10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul „Acasă de sărbători” și-a desemnat câștigătorii

- Advertisement -

Șase slătineni, pasionați de fotografie sau fotografi profesioniști, sunt câștigători ai concursului „Acasă de sărbători”, organizat de primarul Slatinei, Emil Moț. Imaginile surprinse de ei au primit cele mai multe aprecieri pe Facebook.

La finalul Zilelor Slatinei, au fost desemnați și câștigătorii concursului „Acasă de sărbători”, inițiat de primarul Emil Moț. Slătinenii care s-au înscris în competiție au avut o temă deloc dificilă: să surprindă într-o fotografie orașul cu iluminatul festiv pornit. Competiția s-a desfășurat pe două secțiuni: „pasionați de fotografie” și „fotografi profesioniști”, astfel încât orice slătinean care a realizat o fotografie reușită în perioada sărbătorilor să aibă șanse să câștige.

Toate imaginile au fost postate de pagina de Facebook a primarului Emil Moț, iar cele care au primit cele mai multe aprecieri au fost premiate astfel: locul 1 – Drăguloiu Gianina Ionela – 1.600 voturi, locul 2 – Sandu Adrian Gabriel – 1.400 voturi, locul 3 – Joița Cătălina – 1.000 voturi (nivelul I), locul 1 – Prisăcaru Gheorghe Mirel – 513 voturi, locul 2 – Repta Daniela – 452 voturi, locul 3 – Vîlcică Răzvan – 256 voturi (nivelul II).

„Mă bucură interesul și implicarea manifestate de fiecare dintre dumneavoastră. Din aceste considerente, vă promit că voi căuta soluții astfel încât în viitor să mai organizez și alte concursuri care ne deconectează pe toți de la grijile cotidiene și ne solidarizează comunitatea”, a anuțat edilul Slatinei.

Cele două fotografii de pe locul I vor fi premiate cu câte 1.500 de lei, cele de pe locul II cu câte 1.200 de lei, iar fotografiile de pe locul III cu câte 1.000 de lei.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți