Femeie de 250 de kg scoasă pe geam de pompieri și transportată la spital cu o ambulanță specială. Imagini din timpul misiunii

Paramedicii din cadrul ISU Olt au fost nevoiți să intervină, luni, la o pacientă din Vâlcea deoarece echipajele SMURD din județ nu aveau dotările necesare, potrivit Gazeta Vâlceană.

Angajații ISU Vâlcea au fost solicitați, luni, să transporte o femeie de 250 de kilograme, cu insuficiență respiratorie, la spital, însă nu au dispus de o autospecială pentru victime multiple. Pentru că femeia nu încăpea într-o ambulanță obișnuită, a fost cerut ajutorul celor de la ISU Olt.

Sursa foto: Gazeta Vâlceană

„În comuna Galicea, sat Bratia din Vale, s-a intervenit pentru o femeie, în vârstă de 77 ani. Aceasta acuză insuficiență respiratorie. Având în vedere că pacienta are aproximativ 250 kg și nu a fost posibilă transportarea cu o ambulanță obișnuită, a fost solicitată o ambulanță speciala (ATPVM) de la ISU Olt. Pacienta a fost scoasă din casă pe geam, de către echipajele de pompieri militari și membrii SVSU”, anunță reprezentanții ISU Vâlcea.

Sursa: digi24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.