14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

„Caravana Primăverii”, cu mii de mărțișoare și cântece

- Advertisement -

Elevii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” au fost din nou vestitorii primăverii, în cadrul spectacolului devenit deja tradiție, „Caravana Primăverii”. Evenimentul a avut loc în holul principal al instituției, unde micuții au pregătit un spectacol artistic plin de veselie și culoare. La final, părinții au primit cu emoții mărțișoare confecționate chiar de copiii lor.

Holul Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina a răsunat luni de glasurile micuților elevi, care au încântat cu melodii dedicate primăverii și mamei, toți părinții prezenți. A devenit deja o tradiție pentru copiii de aici să aducă un mărțișor, dar și lacrimi de bucurie pe chipurile părinților lor.

La sfârșitul programului artistic, copiii au oferit tuturor mărțișoare hand-made, realizate în cadrul cercurilor de creație ale Palatului Copiilor.

În acest an, copiii s-au întrecut pe ei înșiși și au realizat peste 2.000 de mărțișoare. Nu au mai pornit însă prin oraș, la instituții, să le ofere, din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Chiar dacă acțiunea s-a desfășurat într-un cerc mai restrâns, pentru toți cei prezenți emoțiile și bucuria au fost la cote maxime.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți