10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

1.500 de măști de protecție, donate zilnic de senatorul Siminica Mirea

- Advertisement -

În plină criză de măști de protecție, fabrica de confecții a senatorului Siminica Mirea produce zilnic 1.500 de astfel de echipamente, pe care le distribuie gratuit.

Pentru a veni în sprijinul Spitalului Slatina, dar și al persoanelor care au mare nevoie de echipamente de protecție în această perioadă, fabrica de la Crâmpoia produce zilnic măști de protecție.

La sfârșitul zilei, 1.500 de astfel de dispozitive sunt împărțite celor care au nevoie de ele. Cele mai multe ajung la Spitalul Județean, însă o bună parte sunt oferite și pacienților care așteaptă la ușile cabinetelor medicale.

Gestul senatorului Siminica Mirea s-a bucurat de aprecierea cadrelor medicale, care au postat un mesaj de mulțumire. „Mulțumim pentru tot ajutorul oferit (chiar de nu a fost solicitat). Oamenii adevărați oferă fără să li se ceară! Mulțumim doamna Siminica Mirea!”, a scris Mirela Stăncioiu, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Slatina.

În imaginea postată se observă și un echipament medical, donat, cel mai probabil, tot de fabrica de confecții a Siminicăi Mirea.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți