7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

A început montarea dozatoarelor cu dezinfectant în scările de bloc din Slatina

- Advertisement -

Primăria Slatina achiziționează dozatoare și substanțe dezinfectante pentru fiecare scară de bloc din oraș. De astăzi a început montarea lor, iar până la sfârșitul săptămânii toate blocurile vor avea astfel de sisteme. Primarul Slatinei, Emil Moț, cere Guvernului să  schimbe legea achizițiilor publice, astfel încât primăriile să poată achiziționa mai ușor aceste dispozitive și dezinfectanții.

Dozatoare cu soluție dezinfectantă la fiecare scară de bloc. Este o măsură instituită de Guvernul României, prin ordonanță militară, care stabilește că primăriile trebuie să monteze aceste dispozitive. La Slatina, autoritățile locale au hotărât să achiziționeze din bugetul local aparatele și substanțele dezinfectante, chiar dacă a fost foarte dificil să le găsească, în această perioadă.

De astăzi, a început montarea dispozitivelor, mai întâi în scările de bloc din partea de jos a orașului. Sunt însă probleme în aprovizionarea cu substanțe dezinfectante, care se găsesc din ce în ce mai greu în  toată țara.

Slătinenii care s-au întâlnit astăzi cu primarul i-au mulțumit că are grijă de sănătatea lor. Emil Moț i-a asigurat că acțiunile de dezinfecție continuă și vor fi reluate, atât în interiorul blocurilor, cât și pe străzi și trotuare.

Mâine, echipele de muncitori vor fi din nou pe teren, pentru a continua să monteze dispenserele cu soluții dezinfectante în toate scările de bloc din oraș.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți