14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus în Olt. 1.277 de izolați la domiciliu, 518 carantinați și 12 confirmați

- Advertisement -

Situația epidemiologică privind infecțiile umane cu virusul COVID-19 se schimbă de pe o zi pe alta în Olt. Față de ultima raportare a specialiștilor Direcției de Sănătate Publică, numărul autoizolaților a continuat să crească, în timp ce numărul oltenilor aflați în carantină în centrele special amenajate în județ a scăzut.

Joi după-amiaza, 1.277 de persoane erau în izolare la domiciliu și 3.635 erau ieșite din autoizolare. În privința oltenilor aflați în carantină, 518 încă erau în cele aproximativ 20 de centre din Olt, iar 128 ieșiseră din regimul de carantinare.

În județ aveam și 12 cazuri confirmate ce noul Coronavirus, dintre acești pacienți unul fiind declarat vindecat și externat din Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova. Ceilalți infectați cu COVID-19 sunt în continuare internați în unități medicale din Slatina, Craiova și București, pentru terapie.

Pentru limitarea răspândirii infecției umane cu virusul SARS-CoV-2, specialiștii DSP Olt recomandă cetățenilor din județ să respecte măsurile de protecție epidemiologică instituite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți