17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă doi angajați ai Ambulanței, depistați cu Coronavirus. O asistentă și-a infectat soțul jandarm și doi copii

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a raportat duminică, la ora 13:00, ultimele cazuri de infecții cu virusul COVID-19 înregistrate în România, iar la nivelul județului Olt au fost confirmate încă opt îmbolnăviri noi față de ziua precedentă, bilanțul ajungând la 75. Trei dintre aceste ultime cazuri au legătură cu o asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanță Olt, pozitivată cu Coronavirus, care și-a infectat soțul jandarm și cei doi copii.

Pe lângă cele patru cazuri anunțate încă din după-amiaza zilei de sâmbătă, respectiv încă trei angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Olt și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, contact al unei asistente medicale din cadrul aceleiași instituții, pozitivată și ea, au mai fost raportate patru îmbolnăviri noi.

Este vorba de încă doi salariați ai Ambulanței, dar și de alți doi contacți de familie, respectiv copiii femeii care și-a infectat și soțul, angajat al instituției Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu. Așadar, sunt nu mai puțin de patru cazuri într-o singură familie.

„De la informarea precedentă referitoare la situaţia epidemiologică din judeţul Olt (cea de sâmbătă a GCS – n.r.) au fost înregistrate alte opt cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2, respectiv cinci cazuri confirmate pozitiv din cadrul personalului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt și trei cazuri confirmate pozitiv, contacţi de familie ai unui salariat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt confirmat pozitiv anterior (jandarmul și doi copii n.r.). Ancheta epidemiologică în legătură cu clusterul de infectare COVID-19 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt continuă”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Cu aceste ultime opt cazuri noi, sunt în total 23 de îmbolnăviri care au legătură cu focarul de la Serviciul de Ambulanță Olt. Este vorba despre 20 de angajați și trei contacți de familie ai unuia dintre ei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți