21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se extinde focarul de Coronavirus de la fabrica din Slatina. Încă trei turci, pozitivați

- Advertisement -

Focarul de COVID-19 s-a extins în ultima zi la nivelul firmei Delta Aluminiu din Slatina. Încă trei cetățeni turci care lucrează în fabrica care se ocupă cu metalurgia aluminiului au fost pozitivați cu virusul în cursul acestei zile, aceștia având legătură cu cei doi colegi ai lor de naționalitate turcă, care marți au fost depistați cu noul Coronavirus, cu toții lucrând pe aceeași secție.

Nu mai puțin de cinci noi cazuri de infecții cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate doar în ultimele 24 de ore la nivelul județului Olt, respectiv cei trei turci de la Delta Aluminiu Slatina, asistenta de la Compartimentul Medicina Muncii al Direcției de Sănătate Publică Olt și ambulanțierul de la Substația Corabia a Serviciului Județean de Ambulanță Olt, al cărui rezultat pozitiv la testul pentru depistarea noului Coronavirus a fost primit în cursul serii de miercuri.

De la începutul pandemiei de COVID-19, în județul Olt 100 de persoane au fost confirmate cu virusul.

Restul situației epidemiologice înregistrate în Olt, arată că până acum 62 de persoane pozitivate cu noul Coronavirus au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, alte 36 fiind în continuare internate în spital, pentru terapie. În județ sunt și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, acestea având și alte probleme de sănătate.

În prezent sunt și 13 persoane care se află în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt, alte 2.676 fiind în izolare la domiciliu. Totodată, de la începutul pandemiei de Coronavirus avem 2.868 de probe recoltate pentru depistarea virusului, 49 dintre ele fiind realizate în ultimele două zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți