10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi cazuri de Coronavirus la IPJ, ISU și Spitalul Slatina

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au comunicat că în județ, de la începutul pandemiei de Coronavirus, se înregistrează nu mai puțin de 692 de cazuri, față de ziua anterioară fiind cu 27 mai multe îmbolnăviri. Printre aceste ultime infecții cu virusul SARS-CoV-2 se numără, din nou, angajați din rândul personalului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Datele oficiale ale DSP Olt arată că din totalul de 27 cazuri de COVID-19 nou confirmate în județ, trei sunt la IPJ (de la Poliția orașului Balș fiind doi dintre ei n.r.), unul la ISU, unul la Spitalul Slatina, iar diferența de 22 au fost prin transmitere comunitară.

240 de olteni infectați cu virusul, în continuare internați în spital

Din totalul de 692 persoane din Olt confirmate cu noul Coronavirus, 240 sunt în continuare internate în spital, opt fiind pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Slatina și Caracal unde sunt tratați pacienții care au contractat virusul SARS-CoV-2. 381 de olteni au fost deja externați, 296 fiind vindecați și 85 la cerere. Totodată, sunt și 68 de persoane pozitive la COVID-19 care au refuzat internarea și sunt în izolare la domiciliu. 

Totodată, în județ sunt și 20 de decese ale unor persoane confirmate cu boala, însă acestea aveau și comorbidități. Cât în privința numărului total al oltenilor care s-au testat pentru depistarea Coronavirusului acesta a ajuns la 6.079.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți