10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul din Deveselu, infectat cu noul Coronavirus

- Advertisement -

Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar în prezent primește tratament de specialitate în Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt.

Edilul a declarat pentru Eveniment de Olt că nu știe de unde ar fi putut contracta virusul și cel mai probabil a fost cu transmitere comunitară, acesta începând să se simtă rău de sâmbătă trecută. Inițial, a crezut că este vorba despre o simplă răceală, dar ziua următoare, duminică, a început să fie și mai rău, motiv pentru care a decis să nu se mai ducă la serviciu și să intre în concediu de odihnă.

„Nu știu de unde aș fi putut contracta virusul. La Primăria Deveselu au fost luate toate măsurile de precauție, pentru a preveni răspândirea COVID-19, iar eu nu sunt o persoană care să merg pe la petreceri. Posibil să fi fost transmis comunitar, de sâmbătă am început să mă simt rău și am crezut că este o simplă răceală. Duminică am fost mai rău și am decis să nu mă mai duc la serviciu, am intrat în concediu de odihnă pentru a mă trata. De luni nu am mai fost la muncă, deci nu am intrat în contact cu nimeni de la primărie. Miercuri am fost și m-am testat pentru depistarea SARS-CoV-2 la o clinică privată din Slatina, iar rezultatul l-am primit joi seara și a fost pozitiv. Am sunat la ambulanță și am ajuns la spital, sunt internat la Caracal”, a spus primarul comunei.

Ion Aliman a spus că singurii cu care a intrat în contact în aceste zile au fost soția, fiul și sora, toți locuind împreună într-o locuință din Caracal, iar acum aceștia se află în izolare la domiciliu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți