13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism furat din Franța, găsit la un slătinean

- Advertisement -

Poliții olteni fac cercetări într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăinuire după ce, la începutul săptămânii, au găsit la un slătinean de 40 de ani o mașină care ar fi fost furată din Franța.

Fapta a fost constatată în urma unei acțiuni pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule, desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Slatina, deține un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost sustras din afara țării. Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Franţa în data de 10 mai 2020”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În vederea continuării cercetărilor în dosarul penal deschis pentru tăinuire, mașina a fost indisponibilizată de polițiști. 

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți