2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul comunei Stoenești, infectat cu noul Coronavirus

- Advertisement -

Alexandru Damian, primarul comunei Stoenești, are test pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Edilul ales pentru a treia oară în fruntea localității se află în izolare la domiciliu, împreună cu soția și fiica, în apartamentul părinților săi din municipiul Caracal.

Primarul Damian nu cunoaște exact sursa de infectare, însă acesta spune că este posibil să fi contractat virusul în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 27 septembrie. Acum se simte bine și, din fericire, niciunul dintre membrii familiei sale nu s-a infectat cu COVID-19.

„Sunt acasă în izolare, împreună cu soția și fiica noastră, în apartamentul părinților din Caracal. În urma anchetei epidemiologice a specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, nu am avut niciun rezultat de unde a-și fi putut contracta virusul, bănuiesc că din campanie, chiar nu cunosc. Am primit rezultatul pozitiv săptămâna trecută, pe 6 octombrie, și de atunci sunt în izolare până pe data de 20 octombrie. Mă bucur că soția și fiica nu s-au infectat. Cei de la DSP mi-au spus că sunt asimptomatic, dar am avut ceva temperatură și am transpirat înainte să fiu pozitivat. Am finalizat tratamentul primit, acum suntem pe vitamine, sunt încântat că suntem sănătoși”, a declarat edilul comunei Stoenești.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți