10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cazuri noi de Coronavirus în rândul angajaților Spitalului Slatina

- Advertisement -

Oltul de depășit joi cifra de cinci mii de infecții SARS-CoV-2, mai precis de la începutul pandemiei sunt înregistrate în județ 5.079 de cazuri. Doar în ultimele 24 de ore au fost raportate 97 de cazuri noi, iar printre acestea se numără și șapte salariați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina.

În afară de cei șapte angajați ai unității medicale, potrivit specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, majoritatea îmbolnăvirilor comunicate au fost cu transmitere comunitară, însă au mai fost două infecții cu COVID-19 la nivelul unor unități de învățământ oltene și câte un caz la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și Agenția Națională de Îmbunătăți Funciare Caracal.  

Dintre cei 5.079 olteni diagnosticați cu noul Coronavirus, sunt 1.291 vindecați și externați, alte 180 de persoane, din care 25 pe Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din județ, fiind internate. 1.156 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar 1.600 în carantinare la domiciliu.

Totodată, 133 de persoane din Olt au pierdut lupta cu boala, de la începutul pandemiei, în timp ce 15.187 s-au testat pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți