10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fiica asistentei de la Secția Chirurgie a Spitalului Slatina, decedată din cauza Coronavirusului, răpusă de aceeași boală

- Advertisement -

Familia asistentei Luiza Bancu, în vârstă de 65 de ani, de la Secția Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina, care pe 10 august a pierdut lupta cu noul Coronavirus, are parte la trei luni distanță de o nouă veste tragică. Fiica acesteia, în vârstă de doar 35 de ani, confirmată la rândul său cu virusul SARS-CoV-2, a murit în dimineața zilei de vineri, 13 noiembrie. Informația a fost confirmată de doctorul Radu Ene, directorul medical al spitalului din Slatina.

Femeia, care potrivit unor surse medicale mai suferea de o boală cronică renală, a ajuns la Spitalul Slatina în data de 2 noiembrie, având simptomele unei pneumonii. Starea de sănătate în care se afla era gravă. A fost testată pentru infecția COVID-19, rezultatul a fost unul pozitiv și, din păcate, aceasta nu a putut fi salvată de cadrele medicale care au fost colegii mamei sale.

Tânăra de 35 de ani a murit la unitatea medicală slătineană vineri dimineața, după trei luni și câteva zile de când și cea care i-a dat viață a trecut în neființă la același spital.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți