10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

15 angajați de la Finanțe Olt, infectați cu virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Un nou focar COVID-19 a izbucnit într-o instituție publică din județul Olt, cu sediul în municipiul Slatina. Sunt 15 angajați de la Finanțe care au fost confirmați cu noul Coronavirus, iar din acest motiv specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au desfășurat o anchetă epidemiologică. S-au luat deja și măsuri, o parte dintre salariații Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt își desfășoară activitatea de acasă, în timp ce alții sunt fizic în birouri și respectă cu strictețe măsurile de protecție sanitară.

Chiar dacă este focar COVID în instituție, compartimentul de relații cu publicul are încă program, nefiind deocamdată luată vreo decizie cu privire la suspendarea acestei activități. Situația este monitorizată în continuare de reprezentanții DSP Olt, spune Florinel Meleru, directorul Finanțelor oltene.  

„Am vorbit la DSP Olt să facem o dezinfecție, trebuie să trimitem și o situație cu plan de rotație, că noi am avut și muncă la domiciliu și se va lua o decizie. Nu știm dacă vom suspenda activitatea, să vedem ce se hotărăște, nu este luată nicio decizie. Avem confirmați cam 15-16 angajați, dar noi avem peste 100 de salariați în instituție, deci procentul nu este foarte mare. Avem muncă la domiciliu, plan de rotație, trebuie să facem o situație cu angajații care au fost la serviciu și cei care au lucrat de acasă. Momentan, avem în continuare program cu publicul nu s-a luat nicio decizie de suspendare. Când se va lua o decizie, vom comunica. Activitatea se derulează normal, cu muncă la domiciliu, cu plan de rotație, munca la sediu. Să vedem ce decizie se ia. De pe 4 martie am avut primul confirmat în instituție, avem muncă la ghișeu, vin mulți oameni, s-a respectat distanța, dar… facem tot ce putem să limităm riscurile”, a spus Meleru.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți