Băiatul rănit grav în accidentul de la Ipoteşti, transferat la un spital din Craiova

Copilul de 10 ani, care este elev în clasa a IV-a la şcoala din comuna Ipoteşti şi miercuri a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 50 de ani, din municipiul Slatina, învăţătoare la clasa a III-a tot la unitatea de învăţământ din localitate, primeşte în prezent îngrijiri medicale la o unitate medicală din municipiul Craiova.

Imediat după accidentul de circulaţie, băiatul a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, având în vedere că angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt au fost cei care i-au acordat primul ajutor la faţa locului. Cadrele medicale au făcut ca micuţul să-şi revină, ţinând cont de faptul că după ce a fost acroşat de maşină, acesta a fost aruncat câţiva metri şi a căzut pe asfalt, fiind găsit în stare de inconştienţă.

Angela Nicolae, managerul Spitalului Slatina, a declarat că transferul minorului până la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova s-a realizat cu ambulanţa, acesta fiind internat pe Secţia Chirurgie Pediatrică, fiind supravegheat neuro-chirurgical. Reprezentantul unităţii medicale slătinene a mai spus că băiatul este intubat, starea de sănătate generală fiind staţionară.

Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului, respectiv strada Principală din Ipoteşti, poliţiştii rutieri au stabilit că micuţul s-ar fi acroşat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovit de maşina condusă de învăţătoare.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru săvârşire infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<