13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiatul rănit grav în accidentul de la Ipoteşti, transferat la un spital din Craiova

- Advertisement -

Copilul de 10 ani, care este elev în clasa a IV-a la şcoala din comuna Ipoteşti şi miercuri a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 50 de ani, din municipiul Slatina, învăţătoare la clasa a III-a tot la unitatea de învăţământ din localitate, primeşte în prezent îngrijiri medicale la o unitate medicală din municipiul Craiova.

Imediat după accidentul de circulaţie, băiatul a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, având în vedere că angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt au fost cei care i-au acordat primul ajutor la faţa locului. Cadrele medicale au făcut ca micuţul să-şi revină, ţinând cont de faptul că după ce a fost acroşat de maşină, acesta a fost aruncat câţiva metri şi a căzut pe asfalt, fiind găsit în stare de inconştienţă.

Angela Nicolae, managerul Spitalului Slatina, a declarat că transferul minorului până la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova s-a realizat cu ambulanţa, acesta fiind internat pe Secţia Chirurgie Pediatrică, fiind supravegheat neuro-chirurgical. Reprezentantul unităţii medicale slătinene a mai spus că băiatul este intubat, starea de sănătate generală fiind staţionară.

Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului, respectiv strada Principală din Ipoteşti, poliţiştii rutieri au stabilit că micuţul s-ar fi acroşat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovit de maşina condusă de învăţătoare.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru săvârşire infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți