12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Activități cu tematică de jocuri de cazino pe care le poți face cu prietenii

- Advertisement -

Vrei să organizezi o petrecere pe care să nu o uite prietenii tăi prea ușor? Sau este rândul tău să alegi următoarea activitate din grupul tău de prieteni, iar toate ideile bune au fost deja epuizate. Iată ce propunere le poți face prietenilor tăi pentru niște activități de jocuri de noroc la care să participi împreună cu prietenii tăi care sunt la fel de pasionați de jocuri de noroc ca și tine.

Poker

Dacă ești îndrăzneț, poți oferi cadou prietenilor tăi un bonus fără depunere Maxbet 100 lei gratis dacă vor câștiga turneul. Jocul de Poker nu are nevoie de o masă specială care costă zeci de mii de euro pentru a putea fi jucat chiar și de 10 prieteni în același timp. Trebuie doar să te ocupi foarte bine de organizare și să alegi o seară în care toți prietenii tăi vor putea să participe. Partea și mai bună este că atunci când vine vorba despre Poker, ai mai multe variante din care poți alege. Texas Holdem este cel mai popular, dar mai poți opta pentru Omaha High, 7 Card Stud sau chiar Omaha High Low.

O seară de Poker cu prietenii poate să respecte fix regulile pe care voi le agreați, deci vă puteți bucura de confortul de a decide singuri modul în care veți juca fără să mai depindeți de regulile impuse de un operator de cazino. Așadar, trebuie să alegi limitele de buy-in, limitele de rebuy și poți da frâu liber mizelor jucate. De exemplu, dacă este necesară o plată de 50 RON pentru a intra la masă, poți seta o limită de alte 2 intrări adiționale la același preț pentru cei care pierd pe parcurs.

O dificultate pe care am întâlnit-o la majoritatea celor care organizează astfel de seri de Poker este găsirea unui dealer. În 99% dintre cazuri, jucătorii sunt dealeri pe rând pentru ca nimeni să nu muncească mai mult decât este nevoie, dar dacă reușești să găsești un dealer căruia să îi acorzi 10% din pot și să ai mereu pe cineva care împarte cărțile și calculează chipsurile, ar fi minunat.

Remi

O seară de Remi este ceva la care cei din generațiile mai vechi se pricepeau foarte bine. Jocul de Remi a ajuns în România destul de devreme și a crea un fenomen în jurul său. Familiile obișnuiau să meargă unele la altele în vizită și să joace faimosul joc de Remi care până la urmă ajungea să fie jucat pe bani reali.

Jocurile de Remi durează destul de mult pentru ca jucătorii să aibă parte de o experiență plăcută. De cele mai multe ori, jocul de remi era jucat de adulți, dar se puteau organiza și turnee la care să participe mai bine de 10 oameni care erau nevoiți să aștepte pentru ca cineva să iasă din joc și apoi să preia locul.

Barbut

Jocul de Barbut nu are o reputație foarte bună în rândul celor care au auzit sau încercat acest joc. Este cunoscut drept un joc care se joacă la scara blocului pe mize mari deoarece norocul stabilește imediat care este soarta jucătorilor. Cu toate acestea, dacă mediul de organizare și prietenii mențin o atmosferă plăcută, jocul de Barbut poate fi jucat pe provocări și nu pe bani reali.

Principiul de la jocul de Barbut este simplu: Există doi jucători care dau cu zarul, iar cel care dă zarul mai mare este câștigătorul pariului care s-a pus înainte de a lansa zarurile. Este practic un joc simplu în care norocul decide 100% cine este câștigător.

Macao

În serile de Macao organizate cu gașca de prieteni se poate ajunge chiar și la maratoane care să dureze ore sau chiar toată noaptea. Fiind nevoie de cărți de joc pentru a juca, la un joc de Macao pot participa toți prietenii tăi, dar jocul se joacă cel mai bine în minim 5 membrii. Macao este un joc de cărți cunoscut tuturor, dar vei face lucrurile mai interesante dacă veți stabili un sistem de punctaj.

Jucătorii care acumulează cele mai multe puncte vor fi pierzători, iar limita de puncte poate fi setată cât de sus veți dori. La un joc normal, un jucător poate acumula între 0 și chiar 200 de puncte în funcție de cărțile pe care le-a avut în mână la sfârșitul jocului.

Dacă setezi limita la 10.000 de puncte, te vei putea distra încontinuu toată noaptea.

Concluzie

Topul celor mai interesante activități cu tematică de cazino este o unealtă folositoare pentru serile plictisitoare de vară când canicula se instalează și aduce după ea o astenie foarte neplăcută. Cu câteva băuturi reci și niște prieteni, vei putea organiza o seară pe cinste.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți