3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ce faci când nu ai o strategie pentru pokerul video

- Advertisement -

Pokerul video este unul dintre cele mai grele jocuri de noroc online de la cazino în ceea ce privește strategia. Trebuie să cunoșți foarte bine unele situații în ceea ce privește ce cărți să păstrezi și la ce cărți să renunți. Nu trebuie să înveți neapărat toate strategiile din joc, întrucât jocul nu este unul foarte complex în sine. Poate te întrebi cum ai putea să înveți să joci dacă nu cunoști nici o strategie și nu ai deloc cunoștințe. În continuarea acestui articol vei vedea cum să înveți jocul fără strategii, cât și cu strategii.

Sfaturi pentru când nu vrei să înveți noi strategii

Nu toată lumea este dispusă să învețe strategiile unui joc la cazino. Unii jucători vor doar să se avânte direct și să se distreze. Dacă și tu te încadrezi în această categorie, atunci următoarele sfaturi îți vor fi utile. Vei înțelege cum poți maximiza câștigurile și minimiza pierderile chiar dacă nu cunoșți vreo strategie.

  1. Alege un joc mai puțin volatil

În comparație cu sloturile de exemplu, pokerul video nu este la fel de volatil. Vei putea să câștigi bani în aproximativ 44% dintre mâini. Volatilitatea pokerului video este afectată de variația pe care o alegi. Jocurile care îți oferă un câștig mai mare nu vor avea câștiguri la fel de dese. Până la urmă, cazinourile trebuie să facă profit pentru câștigurile mari. Dacă nu eșți un jucător foarte priceput, atunci ar fi mai bine să stai departe de aceste jocuri. Astfel, vei avea o șansă mai mare de câștig și îți vei putea manageria banii mai bine.

2. Începe cu Jacks or Better

Jacks or Better este locul perfect pentru a începe să joci la poker video. Nu doar că are o volatilitate scăzută, dar este și cea mai simplă variație de jucat. Jacks or Better nu oferă premii bonus. În schimb, sistemul de câștig este foarte simplu: câștigul cel mai mare îl are chinta roială și o pereche de Jacks câștigul minim. Cu JoB vei avea și bazele pentru alte jocuri de la poker-ul video. După ce începi să îl înțelegi, vei putea face ușor tranziția către jocurile mai complicate, cum ar fi Double Double Bonus.

3. Joacă variații cu RTP mare

Doar pentru că eșți un jucător care nu cunoaște strategiile nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu jocuril cu un RTP(Return To Player) mic. Vei vrea să ai orice avantaj posibil când nu cunoști strategiile, iar multe dintre variațiile pokerului video îți oferă un RTP mare în comparație cu alte jocuri de la cazino. Ca un punct de plecare, poți începe cu 9/6 Jacks are Better. Acesta oferă un RTP de 99.54%, fiind variația cu cel mai mare RTP.

4. Păstrează perechile de cărți

Uneori, pokerul video te forțează să renunți la perechile de cărți pentru a avea un câștig mai mare. De exemplu, va trebui să ții 3 cărți pentru chintă roială în schimbul unei perechi mari. Totuși, neștiind strategiile este mai bine să menții perechile de cărți intacte. De exemplu, nu vrei să renunți la 3 cărți de același tip în schimbul unei chinte normale. Înafară de cazurile evidente, în care ai șanse mari la un câștig mai mare, îți recomand să păstrezi jocul cât mai simplu posibil.

Sfaturi pentru atunci când vrei să înveți strategii

Ideal ar fi să fii dispus să înveți strategiile de la pokerul video. În acest caz, poți folosi următoarele sfaturi utile.

1. Caută jocurile cu câștigurile cele mai mari

Chiar și un jucător începător trebuie să respecte această regulă. Caută jocurile care îți oferă cea mai mare șansă de câștig. Câteva dintre acestea sunt: Deuces Wild – 100.76% RTP, Kings or Better – 100.65% RTP, Double Bonus – 100.17% RTP, Double Double Bonus – 100.07% RTP. Aceste jocuri cu RTP de peste 100% le vei regăsi doar în cazinourile Las Vegas, însă există foarte multe variante și la celelalte cazinouri.

2. Consultă diagrama de strategii de la poker video

O astfel de diagramă îți oferă o cale rapidă de a învăța strategiile. Vei găsi multe diagrame care te învață cum să joci Jacks or Better. Cu ajutorul acestor resurse vei putea consulta care sunt probabilitățile pentru perechile pe care le ai în funcție de importantă lor. Vei putea să vezi ce ai în mâna ta și să compari cu cele mai mari șanse pentru următoarea carte din diagramă. Singură problema cu această diagramă este că nu este disponibilă pentru toate jocurile.

3. Folosește un instructor de poker video

Un instructor de poker video te poate ajuta când nu ai o diagramă disponibilă. Aceștia acoperă o variație mare de jocuri. Un instructor de poker video este un program care îți arată când ai luat o decizie bună și când ai luat o decizie greșită. Cu timpul, vei învăța când trebuie să iei o decizie, la ce cărți să renunți și cum să nu mai repeți aceleași greșeli.

4. Manageriază-ți bine banii

La fel ca la orice alt joc de la cazino, trebuie să ai grijă cu banii tăi. Faptul de a lua decizii înțelepte în ceea ce privește pariurile te ajută să eviți să pierzi bani pe care nu îți permiți să îi pierzi. Trebuie să decizi suma pe care eșți dispus să o pierzi. Îți poți face și un plan pe termen lung care să te ajute să te păstrezi în joc pentru cât mai mult timp.

Concluzie

Nu este absolut necesar să cunoșți strategiile la poker video pentru a te distra. Totuși, poți folosi unele sfaturi. Alegând un joc cu posibilitate mare de câștig și volabilitate scăzută, vei avea șansa de a câștiga mai multe mâini. De asemenea, poți începe să înveți unele strategii pentru a avea și mai mari șanse. În acest sens, vei putea ajunge la cel mai mare RTP pentru un anumit joc. Nu trebuie să faci nimic în mod special pentru a te juca la poker video. Dar, dacă vei juca pe o perioada mai lungă, ar trebui să înveți unele strategii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți