Va înştiinţăm că în data de 29.09.2021, ora 10 la sediul ’’Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii Piatra Olt’’  din satul Criva de Sus, SOS. Argesanu, nr. 8, localitatea PIATRA OLT, jud. OLT, va avea loc ADUNAREA GENERALĂ A ASOCIAŢILOR.

         Şedinţa va fi condusă de preşedintele consiliului de administraţie cu urmatoarea ordine de zi :

1. Prezentarea si analiza activitatii organizatiei pe anul agricol 2021 pana in prezent

2.  Confirmarea  membrilor consiliului de administratie si celelalte comisii de conducere, cu un mandat de cinci ani care va desfasura in acest interval urmatoarele :

a). Va optimiza  consumurilor tehnologice pe fiecare punct de consum:

         – iluminatul tehnologic va fi inlocuit cu baterii fotovoltaice ;

         – Tot cu baterii fotovolatice va fi asigurat si :

          – comanda statiei;

         – camerele de supraveghere;

         – camerele de siguranta;

         – statiile de incarcare a bateriilor auto.

b) Va dota  statia  OUAI  PIATRA OLT cu descarcari naturale de apele pluviale.

c) Va dota  statia  OUAI PIATRA OLT cu adapost pentru paza care va avea asigurat :

         – camera de dormit;

         – camera de igiena personala;

         – camera de pregatirea hranei ;

– put de alimentare cu apa ;

         – fosa septica ;

         – imprejmuire ;

d) – Va desfasura,  toate procedurile legale , actiuni sustinute si mai energic de punere in functie reala a infrastructurii principale de irigatii in amenajarea Hidroameliorativa Bucsani- Cioroiu Terasa Piatra Olt.

     – Va demara procedurile de demascare a sabotajului si va demasca distrugerile provocate amenajarii de irigatii Bucsani-Cioroiu de catre gruparea formata din :  Oprescu, Stanescu P , Florinel Barbu, MADR ( DIFF+ DJ), ANIF Bucuresti ( Adi Barbu si Florinel Barbu) , ANIF Caracal

     –  Va promova toate procedurile legale ca sumele de la bugetul de stat alocate amenajarii Bucsani- Cioroiu si deturnate de la scopul destinat sa fie recuperate de la cei care si le-au insusit in mod ilegal si utilizate pentru punerea efectiva in functie a Amenajarii Hidroameliorativa Bucsani-Cioroiu

e)  – Finantarea se face din :

         – fonduri proprii, fonduri bugetare , europene

         – fonduri atrase , inclusiv parteneriat public- privat;

         – sau diverse alte surse.

f)  – Se vor elabora proiecte pentru asigurarea energiei electrice din surse nepoluante (solare, eolieni, hidrogen , etc.) si pentru reducerea costurilor pe norma de udare

      – In functie de surse de finantare atrase se vor initia punerea in executie a proiectelor de: – 1000 kwh in multiplu pana la acoperirea  puterii instalata pe statia respectiva.

     – In acest sens se vor intensifica actiunile de :

     – recuperare contravaloare deconturilor justificative  12700/2009, 12825/2009 de la M.A.D.R;

     – intensificarea tuturor procedurilor legale pentru finalizarea O.M.A.D.R 299/2012 in sensul ca FOUAI Piatra Olt- Brancoveni sa-si administreze si ,de fapt , nu numai de drept , infrastructura dispusa , prin O.M.A.D.R 299/2012.

3. Analiza si votarea cotizatiei obligatorii pentru anul 2021-2022, in functie de cheltuielile curente ale organizatiei.

4. Stabilirea tarifelor si penalitatilor pentru membrii si nemembrii in vederea livrarii de apa in anul agricol 2021-2022 ; Stabilirea taxelor si tarifelor pentru serviciile prestate de catre organizatie membrilor si nemebrilor acesteia pentru anul agricol 2021-2022.

5. Analiza si dezbaterea pe tematica proiecte europene in domeniul imbunatatiri funciare, identificarea de noi oportunitati si accesare de proiecte noi.

6. Analiza si dezbaterea in vederea angajarii de personal calificat pentru desfasurarea activitatii de imbunatatiri funciare.

7.  Urmarirea respectarii intocmai a avizelor eliberate in anul agricol 2020-2021.

8. Urmarirea bunei executii a lucrarilor de supra sau subtraversare a conductelor de irigatii de catre instalatiilor si constructiile noi aparute in zona

9. Urmarirea respectarii tuturor normelor de buna proiectare si buna executie a lucrarilor privitoare la coexistenta infrastructurii statiei de irigatii cu instalatiile si constructiile noi care necesita avizul OUAI-lui

10. Pe cat posibil se vor intreprinde toate masurile legale ca pana la predarea in fapt a infrastructurii principale catre FOUAI – conducerea OUAI-lui va identifica toate demersurile posibile legal ca ANIF sa asigure nivel optim dinamic la aspiratia pompelor de punere sub presiune.

11. Se vor intensifica actiunile de identificare si recuperare a furturilor si distrugerilor din instalatiile electrice sau infrastructura de irigatii ( se va solicita in instanta tergiversare solutionare dosar privind furturile de la statia 19+20, conducta PREMO 600 zona Ganeasa- Saru- paralel , la cca 10 m de partea dreapta a DE 65 spre Craiova dinspre Slatina . 12. Discuţii şi concluzii pe marginea desfăşurării şedinţei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<