12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă, noi măsuri pentru siguranța și sănătatea beneficiarilor de servicii din Olt

- Advertisement -

„Evităm ghișeele, plătim online factura, comunicăm pe mail sau la telefon”, aceasta este dorința reprezentanților Companiei de Apă Olt pentru beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din județ, odată cu noile măsuri adoptate de Guvernul României prin Hotărârea de Guvern 1.130 din 22 octombrie 2021, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus.

Potrivit unui comunicat remis de instituție, în perioada următoare activitatea la toate casieriile CAO și la Biroul Unic se desfășoară cu program normal, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică și cu purtarea măștii de protecție, în spaţii deschise, la ghişee dispuse în exteriorul clădirilor sau în orice alte condiţii care să asigure respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

„Cu toate acestea, facem recomandarea clienților noștri să evite, în această perioadă, deplasările la casieriile Companiei de Apă Olt, la Biroul Unic din municipiul Slatina sau la sediile secundare. Pentru plata facturilor, cetățenii pot folosi aplicația CAOmobile sau serviciile de internet banking. Pentru informații sau depunerea de documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispozitie adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0725.442.431, fax: 0371.600.308, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419 (non-stop)”, precizează CAO.

Totodată, accesul persoanelor în sediile companiei, cu excepția angajaților, este permis doar pe baza: certificatului de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; unui document care să ateste că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Excepție fac casieriile și Biroul Unic, mai transmit reprezentanții CAO, care vin și cu un apel către beneficiarii serviciilor pe care le oferă: „Sănătatea și siguranța noastră, a tuturor sunt cele mai importante! Suntem cu toții responsabili, ne protejăm unii pe alții și depășim, împreună, această perioadă dificilă!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți