15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spitalul Slatina primește bani de la CJ Olt pentru plata facturilor restante și a restanțelor la bugetul de stat

- Advertisement -

Aleșii județului s-au întrunit luni într-o ședință extraordinară, desfășurată în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, în cadrul căreia au avut de aprobat două proiecte de hotărâre, unul dintre ele privind o rectificare bugetară care a constat în alocarea a peste 12,6 milioane lei a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Suma de bani este necesară pentru plata unor facturi restante pe care cea mai mare unitate medicală din județ le are, dar și pentru restanțele la bugetul de stat.  

„A fost o rectificare bugetară pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba de suma 12.675.000 lei care se împarte pe două categorii, una pentru plătirea arieratelor și cealaltă pentru plata restanțelor de la bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale. Nu este o rectificare pentru UAT-urile din județul nostru”, a declarat Virgil Delureanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt.

Reprezentantul celei mai importante instituții administrative din județ a spus că actualmente sunt și câteva primării oltene care sunt restante cu plata salariilor pe două luni, însă situația se va regla până spre sfârșitul acestui an, Dobrun fiind una dintre acestea.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu UAT-urile din județul nostru, sunt câteva care au rămas restante în ultimele două luni privind plata salariilor, dar spre sfârșitul anului vor regla aceste situații. Dobrun este una dintre primăriile cu o astfel de situație. Sunt două-trei primării care au probleme, eu știu doar de Dobrun”, a adăugat Delureanu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți