14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între trei mașini la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Cimitirului. Două persoane transportate la spital

- Advertisement -

Două persoane au ajuns la spital vineri noaptea, în urma unui accident de circulație produs în jurul orei 22:00 pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Cimitirului. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier, la fața locului acționând mai multe echipaje de poliție, pompieri și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, în dreptul intersecției cu strada Cimitirului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani și, ulterior, ar fi ricoșat într-un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, ce era condus de un tânăr, de 23 de ani. În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv tânărul de 23 de ani și femeia de 48 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, toate rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă, aceștia continând cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți