12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Numărul joburilor de la bursa generală de vineri a crescut la aproape 800. 45 de angajatori își prezintă oferta

- Advertisement -

Casa de Cultură a Tineretului Slatina și sediul agenției locale din Caracal a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt sunt locațiile în care vineri, 20 mai, cu începere de la ora 09:00, are loc Bursa generală a locurilor de muncă, iar în ultimele două zile numărul joburilor și a angajatorilor care își prezintă oferta a crescut. Astfel, până în cursul după-amiezii zilei de joi sunt 45 de agenți care vin la bursă cu aproape 800 de locuri de muncă.

„Pentru această acțiune au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care 45 au confirmat participarea, cu un număr de 771 locuri de muncă vacante, din care 35 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer ITP, inginer construcţii, inginer instalații, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrător comercial, operator calculator, operator confecționer industrial, bucătar, manipulant mărfuri și muncitor necalificat”, a declarat Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM.

Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de joburi.

„Agenții economici care vor participa la Bursa generală a locurilor de muncă vor avea prilejul să-și recruteze personal direct, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, a adăugat reprezentantul Agenției de Șomaj Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți