8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

CAO a finalizat lucrările la rețelele de apă și canalizare pe 16 străzi din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a transmis săptămâna aceasta o situație privind investițiile în rețele de apă și canalizare pe care instituția le realizează în municipiul Slatina. Potrivit companiei, la ora actuală, lucrările sunt finalizate pe 16 străzi și urmează recepțiile la acestea, pe 13 sunt se fac probe, iar alte trei sunt în execuție.

Potrivit unui comunicat remis de instituție, CAO a realizat sau are în desfășurare lucrări pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 32 de străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

Pe 16 străzi, investițiile au fost deja finalizate, urmând ca, în perioada următoare, să se facă recepția lucrărilor, iar aceste artere sunt: Vintilă Vodă; Aleea Oltului, introducere rețea de canalizare, extindere și rețele de apă; Abatorului, reabilitare rețea de apă, extindere rețea de canalizare; Mesteacănului, extindere rețea canalizare; Cimitirului, extindere rețea de apă; Armașului, extindere rețea de canalizare; Boiangiului, extindere rețea canalizare; Eroilor, extindere rețea de apă; Constantin Brâncoveanu, extindere rețea canalizare; Nicolae Buica, extindere rețea de apă; SP Oituz – Prelungirea Pitești, reabilitare rețea de aducțiune; Văilor, extindere rețea de apă; Pitești, extindere rețea de apă; Oltului, reabilitare rețea de apă; Theodor Burcă extindere rețea de apă. Compania anunță că, în plus, a fost reabilitată și rețeaua de aducțiune pe 4,3 kilometri.

De asemenea, pe alte 13 străzi se fac probe: Nicolae Buică, extindere rețea de canalizare; Varianta Oituz, extindere rețea de canalizare; bulevardul Constantin Brâncoveanu, extindere rețea de canalizare; Panselelor, extindere rețea de canalizare; Banului, extindere rețea de canalizare; Cuza Vodă, extindere rețea de canalizare; Zambilelor, extindere rețea de canalizare; Tudor Vladimirescu, extindere rețea de canalizare; bulevardul Nicolae Titulescu; Depozitelor, extindere rețea de canalizare; Milcovului, extindere rețea de canalizare; Fundătura Grădiște, extindere rețea de canalizare; Crișan.

Acum, echipele de muncitori ale CAO lucrează pe străzile: Theodor Burcă, extindere rețea de canalizare; Mănăstirii, deviere rețea de canalizare; Tunari, reabilitare rețea de apă.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor și umiditatea mare, specifică lunilor de toamnă, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Slatina. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal”, au transmis reprezentanții instituției, printr-un comunicat remis.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți