17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Academia de Fotbal Răzvan Raț, Grupa 2009 – finalistă la turneul internațional Football Cup Barcelona!

- Advertisement -

Pentru a doua săptămână consecutiv, în perioada 24-29 octombrie 2022, Academiei Răzvan Raț, cu grupa de copii născuți în anul 2009, a participat, în Spania, Barcelona, la turneul internațional de fotbal Football Cup Barcelona. Turneu care a fost găzduit pe excelenta baza sportivă din Salou, la care au participat echipe din Franța, Anglia, Irlanda, Spania, USA, Brazilia, România.

În cadrul turneului, copii Academiei de fotbal Răzvan Rat au desfășurat meciuri, în compania echipelor din Franța, Spania și Brazilia, obținând rezultate mai mult decât meritorii, acestea culminând cu ocuparea locului doi în grupă.

Jocul bun prestat de echipa Academiei Răzvan Raț, a permis accederea echipei în finala turneului, finală în care s-a confruntat cu celebra formație braziliană Sao Paulo, meciul încheindu-se cu victoria echipei braziliene. Astfel, echipa noastră s-a situat pe un meritos loc 2.

Încă o dată, Academia Răzvan Raț Slatina a reprezentat, cu onoare, numele orașului nostru, prin jocul și comportamentul delegației, atât pe teren, cât și în afara lui, de care a dat dovadă. Pe întreaga durată a turneului, a atras, din partea tuturor participanților, numai aprecieri pozitive și numeroase propuneri de participare, la alte turnee internaționale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți