14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dolj: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbaţi arestaţi preventiv

- Advertisement -

Doi tineri de 24 de ani şi un bărbat de 32 de ani, toţi din Craiova, au fost arestaţi preventiv în urma a şase percheziţii efectuate de poliţişti în municipiu într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit unei informări transmisă vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, au descoperit la percheziţii aproximativ 200 grame de cannabis, comprimate cu efect halucinogen, mai multe sisteme de preparat, mărunţit, porţionat droguri, precum şi sisteme informatice de comunicare.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de cei doi tineri de 24 de ani şi un bărbat de 32 de ani, iar Tribunalul Dolj a emis, vineri, mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 zile.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți