19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

1.600 de daruri pentru copiii corăbieni, în Ajunul lui Moș Nicolae

- Advertisement -

Mai mari sau mai mici, în fața sărbătorilor curate și frumoase, suntem cu toții niște copii. Prichindei care așteaptă cu sufletul la gură venirea primului moșneag din această iarnă, Moș Nicolae. Și cum au fost cuminți și au învățat bine pe tot parcursul anului, Primăria și Consiliul Local Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1.600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a.

Toate aceste cadouri pentru cei mici au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din orașul de la malul Fluviului Dunărea în dimineața zilei de 5 Decembrie, Ajunul lui Moș Nicolae.

„Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial ‘Sfânta Elena’ Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență. Am îmbinat tradiția cu plăcerea de a oferi, am visat cu ochii deschiși și am lăsat spiritul lui Moș Nicolae să ne invadeze sufletul!”, au transmis autoritățile locale.

Iar în seara zilei de luni, 5 Decembrie, cu începere de la ora 17:15, administrația locală îi așteaptă pe copii și la aprinderea luminițelor de sărbători, care va fi în Piața Independenței.

Cu acest prilej, Iulică Oane, primarul orașului Corabia, urează tuturor copiilor, părinților, educatorilor, învățătorilor și profesorilor multă sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți