4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 66 de ani, tâlhărită de un necunoscut în fața unei scări de bloc din Slatina

- Advertisement -

Incident în seara zilei de marți, 3 ianuarie, în jurul orei 17:10, în fața unei scări de bloc din Cartierul Steaua al municipiului Slatina. O femeie de 66 de ani, care locuia într-un imobil de pe strada Cuza Vodă, a fost tâlhărită, o persoană necunoscută fiind cea care i-a smuls geanta și apoi a fugit cu aceasta.

Polițiștii olteni au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere de la un magazin ce era situat în apropierea în care a fost comisă fapta, pentru a da de urma suspectului. Oamenii legii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, dar autorul este încă de negăsit.

Din primele date ale oamenilor legii, femeia se îndrepta spre casă, ar fi fost urmărită de un necunoscut ce i-a sustras geanta chiar în fața blocului în care stătea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia avea în geantă 60 de lei, dar și mai multe acte personale. Însă, până în prezent, autorul tâlhăriei nu a fost prins.

„La data de 3 ianuarie, în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie de 66 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Cuza Vodă, a fost urmărită de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras bunurile personale. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unei femei, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, geanta în care avea suma de 60 de lei și mai multe acte personale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al inspectoratului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți