12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

ANUNŢ

S.C. DOMAINE VINARTE S.R.L. din Bucuresti,  sectorul 2, str. Dragos Voda, nr. 54, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru PUZ „SALA DEGUSTARE SI UNITATE CAZARE – CRAMA BOLOVANU”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Dobroteasa, județul Olt: planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată  urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţiile care au stat la baza luării deciziei etapei de încadrare şi proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 800– 1400, precum şi la următoarea adresa de internet  http://apmot.anpm.ro

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.