22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Top 4 sfaturi pentru jucătorii începători de Blackjack

- Advertisement -

Jocurile de masă sunt o axă a jocurilor de noroc ce se dezvoltă rapid și atrage un număr progresiv de jucători. Incluse în ofertele cazinourilor, jocurile de masă rămân o categorie aflată în centrul atenției. Ruleta, Baccarat dar și Blackjack sunt jocuri ce pot fi găsite în marea parte a ofertelor promovate de cazinourile online.

Dacă la început jocurile de masă necesitau în mod obligatoriu prezența fizică, astăzi situația se prezintă cu totul altfel. Acestea pot fi jucate în mediul online, pe platforme optimizate și securizate. Jocurile se desfășoară în săli reale de cazino, doar că sunt transmise live. La fiecare masă putem găsi un crupier ce va conduce jocul și care va interacționa cu jucătorii la nevoie. Transmisiile sunt de înaltă calitate, fiind posibil să fie urmărite toate mișcările făcute de crupier.

4 sfaturi pentru jucătorii de Blackjack

Blackjack este cu adevărat un joc fascinant. Poate fi jucat atât offline, cât și online, fiind găsit în secțiunea pentru jocuri de masa – blackjack, în ofertele cazinourilor din mediul online. Blackjack este unul din cele mai accesate jocuri din categoria jocurilor de masă.

Regulile jocului nu sunt greu de reținut și pot fi învățate de către oricine. Jocul are în spate un istoric ce îi datează apariția de mai mult de 300 de ani. Încă de la început Blackjack a fost un joc ce a câștigat un număr mare de admiratori.

Cunoscut în lume și sub numele de „21”, Blackjack e un joc ce implică mai multe persoane. În principiu, jucătorul trebuie să adune un punctaj care să fie cât mai apropiat de cel obținut de crupier sau de valoarea 21.

Am analizat cu atenție acest joc și am detaliat mai jos câteva sfaturi ce ar putea fi de folos jucătorilor ce se află la început și care încă mai explorează jocul Blackjack.

Regulile de joc trebuie studiate pe îndelete

Chiar dacă jocul nu pare a fi unul complicat, poate deveni o adevărată arta jucarea sa. Înainte de a începe jocul este recomandat să fie cunoscute cât mai bine aceste reguli pentru a fi evitată confuzia și eventualele pierderi.

Totodată trebuie cunoscuți și termenii specifici jocului. În timpul partidei sunt utilizați termeni precum Stand, Hit, Double Down și Hit. Termenul Hit arată că respectivul jucător mai vrea să primească o carte, Stand arată că acesta se oprește, Double Down indică dublarea mizei de joc și Split poate fi folosit doar dacă există 2 cărți identice.

Se recomandă plasarea mizelor mici la început

Jucătorii începători nu cunosc foarte bine jocul și din acest motiv se recomandă plasarea mizelor mici. La început, se poate greși și, plasarea unei mize mai mari va duce implicit la pierderi de o valoare mai mare. Chiar dacă se cunosc bine regulile, Blackjack este un joc complex ce trebuie studiat, mâinile din joc fiind diferite. Pentru a face acest lucru, este nevoie de răbdare și de perseverență.

Mișcările crupierului și mâinile de joc pot fi urmărite

Un lucru pe care mulți începători nu îl cunosc la început constă în faptul că dealerul nu va mai cere carte dacă va ajunge la un punctaj de 17 sau la unul mai mare. Acesta va cere carte doar dacă punctajul său va fi mai mic decât 17.

Mișcările trebuie învățate și analizate

Nu doar termenii trebuie cunoscuți foarte bine, ci și mișcările asociate cu aceștia. E important să înveți când anume este recomandat să faci o mișcare și când nu. De exemplu, dacă crupierul va arăta 7 sau 8, este recomandat să ceri carte. Trebuie menținut faptul că depășirea punctajului 21 duce la pierderea jocului.

În concluzie

Regulile de joc pot fi învățate destul de rapid, iar mișcările pot fi studiate atât în practică, cât și din sursele de informare online. Blackjack e un joc complex ce merită să fie explorat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți