19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, implicați în campania „Donează sânge! Salvează o viață!”

- Advertisement -

Lipsa de sânge din spitalele județului continuă să fie o importantă problemă a sistemului medical. Acesta este și motivul pentru care jandarmii olteni au răspuns solicitării Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina, de a dona sânge, pentru că transfuziile sanguine sunt esențiale pentru pacienți.

Zece jandarmi au donat sânge în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”, aceasta fiind inițiată de Patriarhia Română, o acțiune asemănătoare urmând a se desfășura peste două săptămâni, undeva în apropierea Paștelui.

„Pentru a încuraja donarea de sânge, astăzi (vineri, 24 martie n.r.) jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au donat sânge pentru cei aflați în dificultate. Astfel de activități vor continua, următoarea acțiune este planificată să se desfășoare înainte de Sărbătorile Pascale, în cadrul campaniei <Donează sânge! Salvează o viață!>, campanie inițiată de Patriarhia Română și la care Jandarmeria Română s-a alăturat de mai mulți ani. Ne dorim ca prin această acțiune să contribuim la creșterea numărului de donatori de sânge și astfel să ne implicăm activ în ameliorarea unei probleme de sănătate publică. Invităm astfel toate persoanele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate să doneze sânge!”, a declarat Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți