4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Expo Flora, în perioada 18 – 21 mai la Slatina. Zeci de comercianți vor fi prezenți în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Slătinenii, și nu doar ei, care iubesc florile sau doresc să-și cumpere obiecte de artizanat și produse hand made, vor avea parte de acestea în weekend-ul următor. Este al doilea an consecutiv în care Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina va găzdui Expo Flora, eveniment ajuns în 2023 la ediția cu numărul 27, iar potrivit lui Alin Calotă, directorul Direcției Economice a Primăriei Slatina, numărul comercianților care și-au anunțat prezența fiind de 50.

Și pofticioșii sunt așteptați la manifestare, având în vedere că aici vor fi vândute și produse de patiserie precum cozonaci și tradiționalul cozonac secuiesc Kurtos Kalacs.

Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina, a spus care au fost taxele plătite de comercianți pentru închirierea spațiilor în care își vor expune marfa, expoziția florală desfâșurându-se în perioada 18 – 21 mai.

„Evenimentul Expo Flora are loc în perioada 18 – 21 mai 2023, sunt 50 de comercianți, taxa plătită în baza acordului încheiat între Primăria Slatina, producători de flori și alți expozanți fiind de 18 pe zi pentru fiecare. Taxa pe teren este de 2,37 lei pe metru pătrat zilnic. Ca și suprafețe închiriate acestea sunt cuprinse de la 9 metri pătrați până la 63 metri pătrați. Vin cu marfă 35 de florari, 12 comercianți vor fi cu produse de artizanat și hand made, iar trei sunt cu produse de panificație, cozonaci și Kurtos Kalacs”, a declarat Alin Calotă.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Arhivă (Expo Flora, ediția de anul trecut)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți