17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

CAO extinde rețeaua de canalizare de pe strada Agricultorului din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, anunță că a demarat extinderea rețelei de canalizare de pe strada Agricultorului, din municipiul Slatina. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, proiect prin care CAO investește aproximativ 109 milioane lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Slatina.

Potrivit CAO, rețeaua de canalizare se extinde cu o jumătate de kilometru pe această stradă, lucrările fiind programate a se desfășura pe parcursul a două luni.

„Pe strada Agricultorului, rețeaua de canalizare se extinde cu 500 de metri, în funcție se starea vremii, lucrările urmând a fi finalizate în maximum 2 luni. Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, și sistemul de alimentare cu apă din zonă, poate fi afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor din zona menționată, care vor fi racordați la rețeaua de canalizare a municipiului Slatina. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor va reveni la normal pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor!”, se precizează într-un comunicat remis de companie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți