10.7 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr reținut după ce ar fi avut raporturi intime cu o copilă de 12 ani, la Dobroteasa. Fapta a avut loc în curtea lăcașului de cult din comună

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 11 Verguleasa, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut marți, 27 iunie, un tânăr de 26 de ani, dintr-o localitate vâlceană, cercetat pentru act sexual cu un minor. Vâlceanul este acuzat că ar fi abuzat de o fetiță de 12 ani, fapta petrecându-se săptămâna trecută, pe 20 iunie, chiar într-un imobil situat în curtea bisericii din comuna Dobroteasa.

Tatăl copilei a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii care au întocmit dosar penal pe numele făptașului.

„În fapt, la data de 27 iunie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală 11 Verguleasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de către un bărbat din comuna Dobroteasa, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma probatoriului administrat, în aceeași zi de 27 iunie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de 28 iulie, vâlceanul de 26 de ani va fi prezentat anchetatorilor Parchetului Slatina, în vederea dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți