18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina: Motociclist rănit după ce a fost implicat într-un accident produs la ieșirea de pe Podul Olt

- Advertisement -

Accident de circulație vineri, în jurul orei 12:00, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșirea de pe podul rutier de peste râul Olt de la ieșirea din Slatina spre Craiova. Două mașini, una condusă de un bărbat de 55 de ani, din Slatina, și celălalt de un tânăr de 26 de ani, din Scornicești, dar și o motocicletă condusă de un tânăr de 27 de ani, din Pleșoiu, au fost implicate în evenimentul rutier la care s-au deplasat, pentru cercetări, polițiști rutieri din cadrul Poliției Olt.

Din primele date, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul slătinean de 55 de ani, ce se deplasa dinspre Slatina către Slătioara și nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, cel mai probabil pentru a intra pe drumul de pe partea dreaptă a râului Olt, și s-a făcut nevăzut. Însă, și motociclistul care venea din sens opus ar fi avut vina sa. Deși a încercat să-l evite, se pare că acesta circula cu viteză, s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune cu celălalt autoturism implicat, condus de tânărul din Scornicești, ce circula tot din direcția Slatina spre Slătioara.

Sursă foto: Martor

În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Atât șoferii, cât și motociclistul, au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

„În jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșirea din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei vehicule, respectiv o motocicletă, condusă de un tânăr de 27 de ani, din comuna Pleșoiu, și două autoturisme, conduse de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Slatina, și un tânăr de 26 de ani, din orașul Scornicești. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 55 de ani a părăsit locul evenimentului, fiind depistat ulterior de către polițiști. Motociclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți