17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul din Scornicești organizează concurs de pescuit pentru copii pe Lacul Șuica din oraș

- Advertisement -
Anunțat încă din Ziua Copilului, Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a venit la sfârșitul acestei săptămâni cu detalii referitor la concursul organizat în premieră, în localitate, chiar de acesta. Este vorba despre prima ediție a „Scornicești Cup Junior” care va avea loc în data de 23 iulie 2023. Este un concurs de pescuit destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, acesta desfășurându-se pe Lacul Șuica din oraș, nefiind nevoie de achitarea niciunei taxe de participare. 
Concursul de pescuit va începe încă de la primele ore ale dimineții și se va întinde până spre ora 13:00 a zilei de duminică, 23 iulie.
„Detaliile privind procedura de înscriere și participare la concursul de pescuit «Scornicești Cup Junior, ediția I»: vârsta participanților între 6 – 18 ani; fiecare participant va fi însoțit de un tutore (părinti, bunici, etc.); data până la care se fac înscrieri este 20 iulie 2023; concursul se desfășoară de la ora 07:00 până la 13:00; se va pescui cu două undițe la alegere; juvelnicul în care se păstrează capturile până la finalul concursului, nu trebuie să fie metalic, pentru a nu fi rănite; capturile rănite sau decedate, nu vor fi luate în considerare la finalul concursului, când vor fi cântărite; tuturor participanților li se vor acorda premii, în funcție de rezultatele obținute; înscrierile se vor realiza prin sms sau WhatsApp, care să conțină numele persoanei participante, vârsta, precum și numele persoanei care îl va însoți, la telefon 0741.041.032”, a declarat edilul Daniel Tudor într-o postare de pe pagina sa personală de Facebook.
Organizatorul evenimentului dedicat micilor pescari mai spune că aceasta se va desfășura pe trei categorii de vârstă, respectiv 6 – 9 ani, 9 – 12 ani, 13 – 18 ani, iar cei mai buni dintre ei vor primi cupe, medalii, dar și alte premii surprize. Totodată, primarul Daniel Tudor a precizat că „Scornicești Cup Junior” se adresează strict copiilor din oraș și din satele limitrofe.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți