21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

CAO anunță că va fi presiune redusă la apă în tot municipiul Caracal, în următoarele nopți

- Advertisement -

Sediul Secundar Caracal al Companiei de Apă Olt transmite că, din cauza consumului mare de apă din ultimele zile, dar și pentru că unul dintre bazinele de la Stația de Pompare Redea se află în plin proces de reabilitare, a fost luată decizia de oprire a Stației de Pompare Redea, în timpul nopții. Astfel, În următoarea perioadă, începând cu ora 23:00 și până la ora 04:30, în tot municipiul Caracal, va fi presiune redusă, dar și

opriri temporare ale serviciului de alimentare cu apă, mai ales la etajele superioare ale blocurilor.

Caracalenii sunt rugați să reducă, pe cât posibil, consumul de apă. Totodată, compania mai precizează că apa din rețeaua publică este doar pentru consumul propriu și nu pentru a uda grădina sau gazonul.

„Având în vedere și codul galben de caniculă anunțat de Administrația Națională de Meteorologie, facem apel la cetățenii din municipiul Caracal să reducă atât cât pot consumul apă din rețeaua publică. Apa din rețeaua publică de alimentare cu apă nu se foloșeste pentru a uda grădina, gazonul și pentru umplerea bazinelor, ci numai pentru consumul casnic. Acest lucru este prevăzut și în contractul încheiat între Compania de Apă Olt și clienți, dar și la art. 229 din Ordinul nr. 88/2007 al ANRSC. Consumăm apa, nu o risipim!”, spun reprezentanții CAO într-un comunicat de presă remis redacției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți